Thursday, May 6, 2010

Svenska Talande Klubben 05.05.2010

 kopierat från Emzie

Jag gick just in på Moto Boys hemsida och la på hans musik. Så nu tänkte jag ta och berätta lite om gårdagens STK där han befann sig.

Smartaste valet av kläder hade jag inte på mig eftersom det blåste och det är inte så bra när man har liten kjol på sig. Men jag hoppas att ingen såg min ass.
Före STK träffade jag Stella och vi gick till Chicos och drack en tee och åt fränären. Som vi fick vänta på i åtminstone 20 minuter! DÅLIGT! Efter en stund joinade Joni oss och även han tog fränären. Han fick dem snabbare och vi undrade om det hade med hans klädsel att göra. Vem vet.

Först så spelade ju Vintage Puppy och de var riktigt riktigt bra måste jag säga! Jag visste själv absolut ingenting om dem fören jag hörde dem där. Verkligen bra killar! Smilla var nervös helt i onödan! Haha!

Sen kom kvällens höjdpunkt! Tävlingen! "Får jag pölli din strumpa" hette den den här kvällen. Jag hade strumpbyxor på mig så jag kunde inte vara med, men Stella blev attackerad av Magnus. Hon fick en Viivi & Wagner strumpa och en hel Svenska Talande Bättre Folk kasse full med stuff! Bra bytt tycker jag! xD

Moto Boy kom på scen och det var så fint så fint! Verkligen en otrolig röst! Magiskt! Han verkade verkligen tycka om att stå där och prata med oss och flirta. Haha.

"Ni är som svenskar men coolare!"

Vad kan man säga annat än VILKEN KOMPLIMANG! Jessus säger jag!

Lite blev jag störd på ett par flickor som stod framför oss som pratade och skrattade helatiden! Och så började enas telefon ringa och hon lyfte upp den i luften! HERREGUD! Man måste ju kunna respektera artisten som står på scen!

Så störande!


Image and video hosting by TinyPic

Efter det gick jag, Stella och Joni till Kitty's och sitta en stund. Det var helt tomt! Vi satt och pratade om allt och inget. Det var riktigt awesome!

En super onsdagskväll! Annat kan jag inte säga!

TACK igen STK!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...