Thursday, May 6, 2010

Bra blogg!

 kopierat från Emzie

Jag tycker att vi skall få lite mer länkning och tipsande hit till bloggarna. Så nu tänker jag starta en ny grej!

Det hela går ut på att JAG länkar till en bloggare jag tycker att ni alla borde checka och så skall den bloggaren länka till en annan bloggare och MIG i sitt inlägg. På det sättet får alla lite mer synlighet.

Krångligt?

Den första jag tänker börja med är HIPSU eller Julz som jag brukar kalla henne här på bloggen. Julz är ganska ny i bloggvärlden men jag tycker att hon har helt rätt sätt och kan bli riktigt bra! Hon är en smart liten flicka med stort hjärta! Och lite galen är hon också! Haha!


Nu får Julz ta och skriva ett inlägg. :) Hihi!


Snabb genomgång:

  1. Skriv ett inlägg med en länk till både en bra blogg och den som länkat till dig.
  2. Meddela gärna åt den du skrivit om i inlägget så att bloggaren ser det och kan göra samma sak.
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...