Thursday, April 29, 2010

Grattis storebror!

 kopierat från Emzie
 
Min ena storebror har födelsedag idag. Detta informerade vår gemensamma mamma idag åt mig och jag måste medge att jag kände mig som en dålig lillasyster. Jag menar, man skall ju nog veta när ens bröder har födelsedag! Eller hur?

Men det gör jag ju inte, tyvärr. Jag skulle bra hålla reda på det ifall denna bror fanns på Facebook. Eftersom Facebook mycket duktigt håller reda på personers födelsedagar och informerar om dem åt personens vänner. Mycket praktiskt och bra!

Men nej! Av de tre bröder jag har så är han den enda som inte har Facebook! Dålig stil!

Nej, nu blev det jätte negativt.

Det jag egentligen ville göra var gratta honom på födelsedagen. GRATTISGRATTISGRATTIS! MEGA GRATTIS!

Ni läsare får gärna gratta honom i kommentarerna! (Inte för att han läser, men ändå.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...