Friday, May 8, 2009

Miyavi [JPN]

kopierat från No Ordinary Wings06.05.09: dagen då jag äntligen fick min Miyavibiljett i handen och kunde andas ut påriktigt. Det var strul på Tiketti med deras maskiner dagen före då jag var dit så jag fick inte den då, men damen i kassan flyttade på slutdatumet och jag gick efter den. Hon var riktigt snäll så det var absolut inga problem. Dock så var det konsert på Tavastia (Girugamesh om någon ville veta.) som befinner sig brevid Tiketti så det var en lång kö av människor där, vilket nog var lite roligt. Alla var så fint klädda och allt.

(oh, ni kan ju faktiskt skymta Miyavi där bakom mig på bilden. Visst är han fin?)


Igår träffade jag Mia som var ursöt. Hon bjöd en glass och den var så god. Hon shoppade och jag tittade snällt på eftersom jag inte har pengar att shoppa för. Även om jag nog köpte Vecko Revyn som Kenza pryder. Hon är så fin. Men annars så har jag inte shoppat.
Kommer inte att shoppa heller en tid framåt.

Och idag var vi på konstutställning med Sveps. Det var riktigt roligt. Och nu är det veckoslut och det känns så skönt. Jag är definitivt i behov av lov och sånt. En liten paus.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...