Saturday, May 9, 2009

all on bloglovin

 kopierat från No Ordinary Wings

Nu när jag gått igenom alla blogginlägg som fanns på bloglovin så känns det som om jag inte skulle ha någonting att göra. Vilket inte alls stämmer. Jag har en massa jag borde och kan göra. Som tillexempel börja/fortsätta översätta blogginläggen i den här bloggen. (Ja, jag bestämde mig för att strunta i den andra bloggen och göra det i den här istället.)

***

Now that I have gone through all of the blogposts that I had on bloglovin it feels like I don't have anything to do. Which is totally not true. I have a lot I can do and should do. Like start/continue translating all blogposts in this blog. (Yes, I made the decision to not make a blog for it but do it in this blog.)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...