Tuesday, May 6, 2008

Småbarn är så söta.

 kopierat från Izme

Idag var jag med mamma och vaktade en liten pojke på 10 månader. Han var så söt att jag ville äta upp honom. Hans leende var så äkta och lyckligt. Jag älskar småbarn eftersom det är så lätt att göra dem lyckliga. Man behöver inte ha en massa avancerade leksaker. Det räcker bra med några träbitar i olika färger och former och pojken lekte hur glatt som helst.

Nej, jag gick inte sen heller till skolan idag. Mest för att jag blev så jävla sur på mig själv på morgonen. Kanske jag nämnde det i förra inlägget. Men imorgon skall jag verkligen åka. Får inte glömma någonting hemma då. Om jag gör det så blir jag så jävla sur.

Var även och åt på McDonalds med mamma. Det var jättegott.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...