Monday, May 5, 2008

Jag vill bli svarthårig igen.

 kopierat från Izme

Gokväll på er alla!

Borde antagligen krypa isäng sådär småningom när jag faktiskt måste upp tidigt och åka till skolan. Men det är faktiskt inte många skoldagar kvar och det gör mig lycklig. Det blir skönt att kunna flytta hem permanent och inte behöva åka till Karis helatiden. Dock så kommer jag nog att sakna Karis lite och kanske skolan även en del. Men de människor jag kommer att sakna så kommer jag nog att hålla kontakt med, så det borde inte skapa några problem. Eller hur, Sarah? Ja, jag vet att du läser ;)

Har lyssnat en massa på Tokio Hotel idag och blivit kär pånytt. Det är bara ett så otroligt underbart band att man kan inte annat än älska dem. Och jävla Bill som är så otrligt snygg hjälper inte saken. Haha. Bill och hans perfekt hår och frisyr. Nu fick jag lust att bli svarthårig igen, men jag har en känsla av att det inte kommer att bli så populärt bland någon frisör, eftersom jag ganska så nyligen blonderade mig. Och mitt hår är inte i bästa skicket för tillfälle.

Troligen så måste jag nog vänta en tid med färgande, men jag skulle inte alls vilja vänta länge. Får se hur det blir.

Kram!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...