Sunday, April 27, 2008

klockan är massor!

 kopierat från Izme

Klockan är massor och jag borde nog så småningom börja krypa i säng eftersom jag skall upp klockan 6 typ. Jobbigt med skola. Eller jobbigt när skolan är så långt borta, fast det kommer ju inte vara ett problem så hemskt länge mera. Snart är ju skolan slut och då kan jag flytta tillbaka till Helsingfors och HEM. Fan vad kul det blir. Sen måste jag pånågotsätt skaffa jobb någonstans i närheten så att jag inte behöver resa jätte långa vägar. Men det tror jag nog att skall ordna sig på något sätt.

Imorgon skall jag ju till skolan. Träffa Sarah i skolan klockan 9 och börja jobba med slutarbetet. Vi skall vara så duktiga. Effektivitet i högsta grad. Jag hoppas att där inte är någon annan så att vi kan jobba i fred och mycket effektivt. Men det skall bli alldeles superbra.

Jag är superpeppad nu när mamma sa att hon kommer på tisdagen till vernissagen. Hon tar dessutom med sig lillebror och pappa. Nu måste jag bara göra arbetet helt perfekt så att de kan vara stolta över mig.

Nu skall jag sluta blogga och krypa i säng.

Gonatt och KRAM!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...