Monday, May 7, 2007

Vad tänker ni vissa killar?!

kopierat från Alternativa tankar.

Har en liten känsla att jag kommer att börja hata varenda en kille på denna jord. Hur i hela friden kan någon göra någonting sånt som att tvinga en annan till sex?! HUR frågar jag bara?? (Nej detta har inte hänt till mig utan en bekant.) Hur kan man vara så jävligt hjärtlös att man kan göra någonting sånt?!
Jag bara förstår inte. Jag tar gärna emot en massa förklaringar ifall ni kan ge mig.

Sov ingenting fredag-lördag natten och det var lite trevligt. Frös i huset som var underbart kallt. Har haft ont i halsen efter det så det var väldigt underbart.
Om det är det där som kallas att ha ett liv så tänker jag tacka nej tack.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...