Thursday, May 11, 2006

poison

kopierat från emmelemzi.blogg.se

Jag var och shoppade igår(förgår). Borde antagligen inte ha gjort det eftersom jag redan gjort av med 25 euro på morgonen (åt Nera när hon skulle gå och köpa min biljett) så gah. Pengar bara försvinner och jag har ingen aning var de försvinner. Köpte ett par örhängen, en ring och sedan ett halsband. Och sen lite godis men det skall vi inte alls prata om. För mycket med andra ord.
Efter det gick jag till min IA plats för att ha min jävla slutvärdering som jag fått vänta på ganska längre. Bara för att min lärare var sjuk så.
Darrade och var nervös men det gick väl helt bra till slut. Är nöjd med mitt vitsord åtminstone. N2 (1-5). Hon frågade om jag accepterar det. Jag ville bara skratta. Såklart att jag gör det! Jag blev ju godkänd för guds skull!

Igår var jag och skötte Fi för hennes mamma skulle gå på lite ärenden. Jag gick av och an med henne i Columbus. Köpte först en glass åt henne som hon glatt satt och åt. :) En tant tyckte att hon var så söt. Jag kunde bara hålla med den tanten. För hon är bara för söt.


Pratade en dag med S  på msn. Konstigt samtal, men det som jag mest reagerade på var:
"huså..d hä va första gången vi ringd ti dj o dessutom har ja vari nykter exakt 3 dagar under hela dnhä månaden..så du sku ha fått ganska många samtal..fniss"

Jaha. Vad kan man nu sen säga åt det....

Gjorde på min utgångspunkt igår. Ganska länge och sen fastna jag. Skickade det åt J. Hon svarade och hade rättat en del. Har nu skickat svar åt henne. Får se när hon svarar.

Har Ek möte idag. :D

(Your cruel device
Your blood, like ice
One look could kill
My pain, your thrill
)

Mår konstigt just nu. Vet inte hur jag skall förklara...
Jag är rädd över det att S&Ma har börjat ta kontakt igen. Det känns inte bra, men sen ibland så är det roligt att någon kommer ihåg mig ännu. Att inte alla har glömt eller att jag blivit helt osynlig.
Kanske jag överdriver mina känslor igen. Kanske inte.
Jag mår ändå konstigt.


  
(Jag saknar den jag är)

(Jag vill inte att väggarna skall byggas upp igen)

(Jag vill inte)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...