Friday, April 21, 2006

Vanilla

kopierat från emmelemzi.blogg.se
Dir en grey

Gillar den där bilden.

Mår ganska bra för tillfället. Sista dagen IA och jag jobbar med någon jag aldrig förr träffat. Får nu se hurdan hon är. Sen blir det skola igen. Får träffa hela klassen på en gång. Haha.

Du kan säga vad du vill, men jag måste skriva här. Jag måste få skriva ut mina känslor. Du kanske inte vill läsa, men ingen tvingar dig att göra det heller. Men jag behöver detta.Måst gå snart för att hinna i tid. Tänkte bara lite uppdatera er som ännu läser detta.

Jag vill inte förlora dig. Du betyder.
Jag har fastnat för Gackt. Men jag klagar inte. Han är söt.
Spec på denna bild:


Min mamma och lillebror kan inte förstå hur jag kan gilla honom & hans musik.

Förlåt.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...