Monday, April 24, 2006

Senorita

 kopierat från emmelemzi.blogg.se

Gårdagen var nu som den var. Satt inne hela dagen. Satt inne på datorn hela dagen. Var inte ute och det var ändå så jätte fint väder och allt. Men nej.
Spelade minigolf med kusinen, lillebror och deras kompis på datorn. Det var väldigt roligt. Mycket roligare än att spela ute. (ja, jag vill sitta resten av mitt liv på datorn.)
Över det så hände det nu inte någonting speciellt. Var i duschen, lacka naglarna svarta (oh!). Måst köpa ett nytt eftersom de jag har börjar bli dåligt. :/ (PENGAR!)

Och nu sitter jag här och försöker lugna ner mina nerver. Jag skall till skolan igen. Känns skrämmande. Har en timme och börjar klockan 12.20! haha. Bra att jag inte behöver vara längre än det i skolan. Vet inte alls hur det skall gå, vågar inte börja spekulera en massa. Det gör ingen något bra.

Vaknade klockan 6 för att jag trodde att jag skulle till 8:a men efter en tid ringde L och berättade att läraren är sjuk och att vi inte har några timmar med henne. Tänkte att jag skulle dö av lycka! (nej det gjorde jag inte.) Log antagligen väldigt stort när jag pratade med L då.

Mår ganska bra just nu. Lite nervös över skoldagen, men jag ser åtminstone väldigt bra ut just nu. (om jag nu själv får säga så) Jag struntar i vad människor säger. Jag har bättre självförtroende när jag tycker att jag själv ser bra ut. Alla jävla människor kan gå åt rumpan!

Att sånt.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...