Tuesday, April 4, 2006

bits of life.

kopierat från emmelemzi.blogg.se 


Stora ändringar har hänt under en ganska kort tid. Man kan se det på mig, men även i det jag skriver. I mina tankar. I det rådd av tankar som går runt i mitt huvud. Antagligen finns det en hel del bra där även men jag kan bara koncentrera mig på det där burret av skit. Det brukar väl vara så att man gör det.

Undrar om någon från min lågstadieklass skulle känna igen mig. Nå, jag vet ju att W skulle eftersom han har sett mig i skolan. Men de andra som jag inte sett på hundra år. Vad skulle hända om de såg mig nu?
Antagligen tro att jag blivit totallt galen.
Jag såg ju en från min dåvarande klass i bussen, men hon kände nog inte igen mig. Är nästan glad över att hon inte gjorde det. Skulle bara ha blivit konstigt om hon börjat fråga mig någonting. Jag är så jävla asocial. Rädd för människor.

Jag vill till sweden. Jag vill. Jag vill träffa alla änglar.


I love u.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...